Eilisilta vietettiin Bernyn kaverin kotibileissä. Paikkana oli iso, hieno talo Cerro de la Sillan kupeessa hienolla rikkaiden alueella. Sisäpiha uima-altaineen ja muut mukavuudet löytyi. Hyvinhän me viihdyttiin, aina kolmeen asti. Tarkoitus oli käydä toisissakin bileissä mutta ei ikinä päästy sinne asti.

Tänään on ollut rauhallinen, laiska sunnuntai. Tarkoitus oli mennä katsomaan Cola de Caballon vesiputousta joka on puolen tunnin matkan päässä, mutta tulikin sadepäivä. Nyt sataa niin, että yläikkunan kautta valuu vettä sisään minun huoneen oven kohdalla. tip...tip...

Katriinan kanssa käytiin lenkillä silloin kun ei vielä satanut paljoa. Nyt illalla käytiin Quizaossa (noinkohan se kirjoitetaan), läheisessä kahvilassa pelailemassa Unoa ja juomassa kahvia suomalaisvoittoisella porukalla (myös meksikolainen Margareta oli mukana). Siitä lähdettiin Tecin auditoriolle. Siellä oli kevään tanssiryhmien loppunäytökset (onneksi ei meidän!) ja niitä katsoessa menikin sitten yli 2 tuntia. Hienoja esityksiä, varsinkin napatanssit, hiphopit ja capoeira.