Pahoitteluni päivittämättömyydestä. Ette kyllä ole menettäneet mitään, vaikka olen pysynyt blogipimennossa hetkisen. Viikko on ollut erittäin  läksypitoinen.  Meillä ei käytännössä katsoen ole ollut muuta elämää.

Virtajohto viipyy ja viipyy. Eihän se sitten tullut viidessä päivässä. Nyt on mennyt...hmm, 8. (I love Mexico so much!)Sen piti tulla tiistaina. Kävin maanantaina hätyyttelemässä liikkeen henkilökuntaa, että mikä meininki? Eihän ne sitä olleet muistaneet edes tilata. Laittoivat tilaukseen ja sanoivat että torstaina tulee. No ei tullut. Tänään piti tulla, no ei ollut tullut vielä viiden maissa. Sanoivat että puolen tunnin päästä. No ei ollut tullut. Ihan kohta kuulemma. Sanoin että tulen vähän ennen sulkemisaikaa. Sulkemisaika on puolen tunnin päästä, joten lähden kohta taas kysymään. Onneksi liike on parin korttelin päässä eikä toisella puolella kaupunkia... Jussi kirjoittikin, että ota Appleen suoraan yhteyttä. Ihan hyvä idea oli, mutta enpä nyt sitten jaksanut ruveta säätämään kun laite oli jo tilattu.

Koulutyöt ovat vieneet ihan sikana aikaa viime aikoina. Viime viikonloppukin istuttiin kampuksella läksyjen parissa. Tai no käytiin me perjantai-iltana Marjoleinin kanssa syömässä ja lauantaina vietettiin vähän baari-iltaa, mutta oltiin aamulla skerppeina nenät kiinni läppärissä (siinä ainoassa toimintakuntoisessa). Kolme esitelmää olen pitänyt tällä viikolla ja neljäs pitäisi vielä valmistella tiistaiksi. Lisäksi muut tehtävät joka aineesta. Huoh... Nyt lähden katsomaan, olisiko se hemmetin laite suvainnut saapua. Mistä vetoa, ettei?