Lisäsin jokusen kuvan tuonne Naamakirjaan. Cuatro Ciénegasista ja Monterreystä (Monterreyn kansiota siis päivitetty).

Tässä pikainen katsaus viime viikkoon. Kirjoitan pidemmän jos ehdin. Epäilen, sillä lähdetään lentokentälle parin tunnin päästä ja sitä ennen pitäis tehdä vielä yksi koulutehtävä (yllätys! Käsite "loma" tarkoittaa siis täällä läksyjen tekemistä kello kaksi yöllä lauantai-iltana). Mutta Veracruziin en ota konetta enkä edes kynää mukaan!

Koeviikko oli yhtä hulluutta. Tenttien lisäksi oli tavanomainen (tai jopa normia suurempi) määrä tavallisia läksyjä. No, ahkerointi kannatti. Saatiin neljästä tentistä kaksi takaisin jo, ja molemmat menivät hyvin. Espanja 96/100 ja taidehissa 94/100 (kolme pistettä paremmin kuin Inkerillä, heh).

Jenni tuli torstai-iltana juuri pahimman kiireen hellitettyä. Neiti selviytyi ihan omin avuin Suomesta melkein meidän ovelle asti. Illalla raahattiin lennosta väsynyt tyttörukka paikalliseen rokkibaariin iltapalalle=pizzaa. Paikka oli meillekin uusi. Bernyhän se meidät sinne vei, niin kuin niin moneen muuhunkin minulle mieleiseen paikkaan. Hienoa, että omistaa täällä samankaltaisella baari- ja musiikkimalla varustettu kaveri. (hui, kuulostaapa pahalta. Berny on siis muutenkin tosi mukava, ei me pelkästään siksi sen kavereita olla että nähtäisiin kivoja baareja!)

Lauantaina käytiin koulun jälkeen kaupoilla keskustassa. Ostin (voi ei taas) Ipanemat. Siis varvastossut. En muistaakseni muuta..? Illalla syötiin ja juotiin margaritoja Nueva Lunassa, jossa tavattiin mm. Jorge joka oli ollut Turussa vaihdossa. Osasi ruotsia muttei suomea! Tunnisti kuitenkin meidät puheemme perusteella suomalaisiksi. Nueva Lunasta jatkettiin matkaa reggae/surf-keikalle yhteen Barrion baarin. Bernyn kanssa tietty. Ne pari bändiä jotka ehdittiin nähdä olivat tosi hyviä. Oltiin kuitenkin sen verran väsyjä kaikki että kotiuduttiin ihan ihmisten aikaan.

Tänään nukuttiin pitkään. Jennin kanssa lähdettiin herättyämme keskustaan. Keksittiin käydä kynsisalongissa laittamassa rakennekynnet. Akryylikynnet maksaa täällä n. 15 e. Nyt on uudet ja hienot ja pitkät ja mustat kynnet, ja elämä (+blogin kirjoitus) hankalaa. Nopeasti näihin onneksi tottuu. Shoppailtiin myös hieman. Ostin (shame on me!) mustan olkaimettoman neuletopin. En muuta (paitsi kynsiviilan, mutta se oli välttämättömyyshankinta). Käytiin myös Valle Orientessa ja sitten olikin jo iltamyöhä. Ihan hyvä sinänsä, sillä meidän pitää olla neljältä lentokentältä ja lento lähtee aamukuudelta. Minulla ei ole mitään mahdollisuuksia nukahtaa sitä ennen, koska nukuin iltapäivään. Kello on kaksi nyt ja minä viimeisenä ylhäällä. Kiirettä on pitänyt koko yön. Pakkasin äsken. Sitten muistin että meillä on se yksi nettitehtävä maanantaiksi... Pitäisi lukea 8 sivua taidehissaa sitä varten. Ei hyvältä vaikuta. Join pari viinilasillista ja menetin keskittymiskykyni ihan täysin. Siinä muuten (kynsien lisäksi toinen) syy siihen että tämä teksti on varmasti täynnä virheitä. Nyt pitäisi kaiketi herättää Jenni pakkaamaan.

Täällä on muuten ollut ihan  kesäkelit. Global warming... Meksikolaisetkin on ihan tuskissaan.  Eilen oli +38 astetta lämmintä. Ja tänään samaa luokkaa. Nyt (yöllä) täällä sisällä on vähintään +25 vaikka kolme tuuletinta on päällä. Onneksi Veracruziin on luvattu vähän inhimillisempää säätä ensi viikoksi: Yön alin +23 ja päivän ylin +30. 

Nyt rupean lukemaan läksyjä ja kohta katoan viikoksi biitsille. Yritän olla palamatta pahasti ja  jos tulee nettipisteitä vastaan niin saatan jopa blogailla. Hmph...tämä oli minun "pikapäivitys"... En vaan osaa kirjoittaa lyhyemmin.