Jei, se johto oli kuin olikin tullut. Olisin voinut suudella kaupan lattiaa, niin iloisesti yllätyin. Nyt ei kuitenkaan ole aikaa jäädä höpöttämään tänne... Kone saa vielä muutaman vapaapäivän ja me myös. Päätettiin nimittäin tehdä ex tempore-viikonloppureissu Zacatecasiin. Päivi ja Ilona kävivät iltapäivästä palauttamassa patjan, ja ympäripuhuivat meidät matkaseurakseen. Varattiin yöbussiin liput ja hostelli sitten heti ja puoliltaöin lähdetään. Aamukahdeksalta ollaan perillä. Takaisin tullaan sunnuntain ja maanantain vastaisena yönä. Maanantai meillä on ”vapaa” (näillä on täällä joku juhlapyhä). Meidän tapauksessa tämä ”karkumatka” kostautuu maanantaina, jolle kasaantuu koko viikonlopun läksyvuori. Mutta eipä tuolla niin väliä. Reissusta saa varmasti uutta energiaa.

Saas nähdä mitä viikonloppu tuo tullessaan. Mitään ennakko-odotuksia tai suunnitelmia ei ole kauheasti vielä ehtinyt muodostua. Värjäsin tuossa pikaisesti hiukset (tai siis Inkeri värjäsi mun hiukset) ja pakkasin kamoja. Nyt pitäisi vielä ehtiä siivota ja tiskata vähän ja käydä kaiketi myös syömässä.

En nyt sitten taaskaan ole tavoitettavissa Skypen kautta ennen kuin maanantaiaamuna (teidän maanantai-ilta), sori. Meidän viime maanantain Allenden reissusta (ainoa ”tapahtuma” viime viikolla) voi käydä lukemassa Inkerin blogista.

Hyvää viikonloppua, lähden tästä lomalle!